Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Utrecht en Heerenveen delen punten


23 oktober 2005 - FC Utrecht en Heerenveen deelden vandaag de punten en daar schoten beide teams eigenlijk niets mee op met het oog op de rangslijt. In het Abe Lenstra stadion eindigde het duel in 1-1. De gelijkmaker van SC Heerenveen werd pas gescoord in de blessuretijd, Niklas Tarvajärvi strafte een fout van de opnieuw blunderende Franse doelman Grandel af.


1-1 was een goed afspiegeling van het duel. Utrecht had voor rust het betere van het spel en had bij rust dan ook verdiend de leiding door een goal van Dave van den Bergh. De tweede helft was juist meer voor de thuisploeg. Ondanks dat Heerenveen kansen kreeg leek een Fries doelpunt niet meer te vallen, Utrecht kon de drie punten mee naar huis nemen zo was de verwachting.

Toch pakte Heerenveen nog een punt en mocht daarvoor Utrecht doelman Grandel bedanken. De Franse doelman grabbelde een eenvoudig te verwerken voorzet van Pranjic. De Finse aanvaller Tarvajärvi strafte het direct af door met een hakballetje in de rebound de gelijkmaker te scoren.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!