Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Geen winnaar bij Anderlecht - Club Brugge


23 oktober 2005 - Anderlecht en Club Brugge speelden vandaag in Brussel met 2-2 gelijk. Kansen waren er voor beide teams voldoende op de eindoverwinning. Met de 2-2 eindstand konden alle mensen leven.


Anderlecht begon het duel direct goed. Club Brugge wist zich niet goed raad maar herpakte zich snel. De bezoekers kregen zelfs kansen op de openingstreffer, Dufer trapte op een voorzet van Verheyen echter over. Toen was het weer de beurt aan Anderlecht. Het was Serhat die de score op aangeven van Zetterberg opende en daarmee Anderlecht naar een 1-0 ruststand bracht.

Het eerste kwartier van de tweede helft was het meest spectaculair. Er werden maar liefst drie doelpunten gescoord in een tijdsbestek van 15 minuten. Al in de eerste minuut na rust was het Sven Vermant die Club Brugge op gelijke hoogte bracht. De voormalige speler van Schalke scoorde uit een vrije trap.

Lang kon Club Brugge niet buigen op de gelijke stand, drie minuten later was het Serhat die met zijn tweede van de avond Anderlecht weer op voorsprong bracht. Binnen het uur was het Verheyen die de stnad weer gelijk trok. In het vervolg van het duel waren er over en weer nog kansen maar werd er niet meer gescoord. Zodoende eindigde deze amusante topper in een 2-2 stand.

Doelpunten: 35' Serhat 1-0, 46' Vermant 1-1, 49' Serhat 2-1, 60' Verheyen 2-2

Anderlecht: Proto, Traoré, Deschacht, De Man, Vanden Borre, Vanderhaeghe, Goor (77' Zewlakow), Zetterberg, Wilhelmsson, Mpenza, Serhat (85' Jestrovic)

Club Brugge: Butina, Clement, Spilar, Vanaudenaerde, De Cock, Englebert, Vermant, Leko, Dufer (77' Roelandts), Balaban (88' Portillo), Verheyen (75' Yulu-Matondo)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!