Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC Breda uit UEFA Cup verliest Babos


15 oktober 2003 - NAC Breda was eigenlijk al uitgeschakeld en kon er enkele een leuke wedstrijd voor het eigen publiek van maken. Drie weken geleden ging NAC af in Newcastle door met 5-0 te verliezen tegen de ploeg van Bobby Robson. Vandaag verloor men slechts met 1-0 maar daarnaast ook doelman Gabor Babos. De Hongaarse doelman bleek na onderzoek zijn arm te hebben gebroken waardoor hij zeker anderhalve maand uit de roulatie is. Een fikse tegenvaller natuurlijk voor de Bredase ploeg en erger dan de uiteindelijk uitschakeling door een club met een naam als Newcastle United.


NAC kon vandaag een stuk beter partij geven dan enkele weken geleden. Newcastle startte dan ook zonder een aantal bekende namen, Bellamy was in Engeland gebleven. Doelman Given, veteraan Speed en de sluwe ouwe vos Alan Shearer begonnen namelijk op de bank. NAC en Newcastle konden zich goed in evenwicht houden, beide kregen enkele goede kansen. Een kopbal van verdediger Rob Penders belandde zelfs vlak voor rust op de paal. NAC bleef op zoek naar openingstreffer maar kwam niet tot scoren, achterin vielen er gaten. Robert scoorde drie minuten voor tijd de onterechte winnende treffer. NAC heeft voor Nederland dus geen punten kunnen pakken op de UEFA Lijst door de twee verloren wedstrijden tegen Newcastle.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!