Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Marc Nygaard akkoord met Brescia


27 juni 2003 - Marc Nygaard zet zijn loopbaan waarschijnlijk voort in de Serie A. Morgen kan hij na een succesvolle medische keuring een contract tekenen bij Brescia. De 26 jarige Nygaard speelde dit seizoen alleen al voor Roda JC, SK Lommel en Excelsior.

Normaal gesproken mag een speler in een seizoen maar 1 keer van club verwisselen. Er zijn echter uitzonderingen Lommel ging failliet en zodoende mochten de spelers naar een andere club verhuizen. Nygaard had nog een contract tot deze zomer bij Roda JC waar hij niet langer gewenst was zodoende werd hij verhuurd aan Excelsior waar de Deen degradatie niet kon voorkomen.

Nygaard speelt al sinds de zomer van 1995 in Nederland toen Heerenveen hem aantrok. Via een verhuur naar MVV kocht uiteindelijk Roda JC Nygaard drie jaar later. In de eerste seizoen was Nygaard een vaste waarde en was Roda JC niet van plan hem te laten gaan ondanks serieuze interesse van bijvoorbeeld Ipswich Town. Nygaard kwam negen keer uit voor het Deens nationale elftal.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!