Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Romeo Castelen twijfelt over contractverlenging


9 november 2005 - Feyenoord wil Romeo Castelen graag langer aan de club verbinden. Het is echter nog maar de vraag of dat daadwerkelijk gebeurd. Feyenoord sprak al een aantal malen met de zaakwaarnemer van de rechtsbuiten, maar tot een akkoord kwam het dusver nog niet. De 22 jarige Castelen kwam in de zomer van 2004 transfervrij over van ADO Den Haag en heeft in Rotterdam nog een contract tot de zomer van 2007.

"Romeo zit weer in een goede periode", reageerde Mark Wotte, technisch directeur van de Rotterdammers, in de papieren uitgave van de Voetbal International. "Hij heeft vorig seizoen tien keer gescoord en gaf bovendien tien assists. Daarmee is hij voor Feyenoord een waardevolle speler. Romeo is een echte prof, heel zelfkritisch en ambitieus. Hij heeft het bij Feyenoord goed naar zijn zin en wij willen graag langer door met hem."

Castelen twijfelt. De aanvaller is van mening dat hij nog niet uit is geleerd in Rotterdam-Zuid. Castelen is zich er echter ook van bewust dat er voldoende belangstelling voor hem is. Verschillende Engelse clubs zouden interesse in de aanvaller hebben.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!