Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Den Bosch en MVV hopen op Van den Ouweland


10 november 2005 - Vorig seizoen was Charlie van den Ouweland een van de sterkhouders bij FC Den Bosch in de Eredivisie. Van den Ouweland had een aflopend contract en was duidelijk toe aan een stapje omhoog. Roda JC sloeg toe en contracteerde de 23 jarige middenvelder voor enkele seizoenen. Trainer Huub Stevens ziet het vooralsnog niet zitten in de middenvelder, Van den Ouweland kwam dit seizoen in Limburg nog niet in actie.

De clubs zijn hem echter niet vergeten. Zowel FC Den Bosch als MVV hebben zich inmiddels officieel gemeld voor de speler, zo meldt AD Sportwereld. Roda JC wil enkel praten over een mogelijke verhuur. Van den Ouweland speelde de afgelopen drie seizoenen 93 competitieduels voor FC Den Bosch waarin hij 12 maal scoorde.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!