Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Excelsior en Volendam maken geen fout


11 november 2005 - Excelsior en FC Volendam sloten vanavond aan bij VVV Venlo. De Limburgers kwamen vandaag zelf niet in actie. Het duel FC Den Bosch - VVV Venlo werd uitgesteld vanwege interlandverplichtingen voor Den Bosch speler Paul Verhaegh (Jong Oranje). Excelsior en Volendam maakten dus geen enkele fout.


Excelsior-Stormvogels Telstar 4-0
Een geflatteerde zege van Excelsior. Stormvogels Telstar had na de 1-0 van Holman zeker kansen op de gelijkmaker. Deze bleef echter uit en een doelpunt van Slory in de tweede helft zorgde er voor dat de bezoekers definitief uit beeld waren voor de eindzege. Excelsior liep uiteindelijk uit naar een 4-0 overwinning door goals Bruins en Voskamp.

FC Volendam-Helmond Sport 3-0
De nummer drie van de ranglijst is FC Volendam. Vandaag werd er op eigen veld gewonnen van Helmond Sport. Samir El Gaaouiri was de grote man. De aanvaller scoorde in de tweede helft in anderhalve minuuut tijd twee maal. Al in de eerste helft had Volendam een 1-0 voorsprong gepakt door een goal van Jack Tuyp.

Overige wedstrijden
FC Dordrecht - FC Emmen 1-0
Haarlem - FC Zwolle 1-0
De Graafschap - FC Omniworld 7-1
BV Veendam - Cambuur Leeuwarden 4-1
Go Ahead Eagles - AGOVV Apeldoorn 1-0
FC Eindhoven - Fortuna Sittard 1-1Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!