Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Feyenoord aast op Dwight Tiendalli'


14 november 2005 - Feyenoord lijkt zijn eerste aankoop te gaan doen onder de nieuwe technisch adviseur Wim Jansen. De voormalig middenvelder van Feyenoord, Ajax en het Nederlands Elftal ondersteunt sinds deze zomer technisch directeur Mark Wotte en heeft een zeer belangrijke rol in het aan- en verkoopbeleid van Feyenoord. Verschillende transfers werden zodoende al tegengehouden.


Feyenoord moet geen spelers meer kopen om het kopen. Spelers die worden aangetrokken moeten een versterking zijn van het team anders kan er beter jeugd worden ingepast. Een voorbeeld hiervan is de kwestie om een nieuwe middenvelder, inmiddels doet De Guzman meer dan goed.

De Rotterdammers zouden nu interesse hebben in Dwight Tiendalli van FC Utrecht. De 20 jarige rechtsback is dit seizoen uitgegroeid tot een vaste waarde bij FC Utrecht en Jong Oranje. Feyenoord ziet in hem een opvolger van de tegenvallende Alexander Ístlund. De Zweedse international is een van de zwakste spelers in het eerste elftal, Tiendalli zou dit moeten opvolgen.

Volgens VI-hoofdredacteur Johan Derksen is de transfer al rond, zo meldde hij in het RTL programma Voetbal Insite. Het is nog wel de vraag wanneer hij de overstap naar Rotterdam zal maken, al in januari of pas aan het einde van het seizoen. Feyenoord trok de afgelopen jaren al meer spelers aan van FC Utrecht. Eerder maakten Pascal Bosschaart en Dirk Kuijt de overstap naar Rotterdam-Zuid.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!