Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen speelt blufpoker met Huntelaar


16 november 2005 - SC Heerenveen wil het contract van Klaas Jan Huntelaar tussentijds openbreken en laat hem anders in de zomer van 2007 mogelijk transfervrij vertrekken. De club wil volgens het AD namelijk doorgroeien naar de nationale top en heeft daarbij de hulp (en goals) nodig van Huntelaar.


SC Heerenveen heeft volgens het Algemeen Dagblad de strategie enigszins aangepast. ,,De club staat op het punt om zowel qua stadiongrootte als qua budget door te groeien naar de Nederlandse top'', schrijft de krant woensdag. ,,In die fase kan een speler als Huntelaar erg belangrijk zijn, zo is nogmaals bepaald.'' De club is daarom van plan het contract van de spits tussentijds open te breken en met twee jaar te verlengen. ,,Is dat niet mogelijk, dan is de kans reŽel dat Heerenveen de speler uit zijn contract laat lopen en nog een jaar profiteert van zijn fenomenale talent'', aldus het AD.


De kans op een vertrek naar het buitenland is sowieso nihil, bevestigt zaakwaarnemer Arnold Oosterveer. Huntelaar zelf vindt het nog te vroeg voor een transfer naar een club buiten Nederland. Daardoor blijven alleen Feyenoord, Ajax en AZ als kanshebbers over.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!