Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Leo Beenhakker met Trinidad naar WK


16 november 2005 - Na Guus Hiddink heeft ook Leo Beenhakker het voor elkaar gekregen om zich voor het WK te plaatsen. Het elftal van Trinidad en Tobago mag zich namelijk voor het eerst in de historie gaan opmaken voor een WK. Vandaag won men de allesbeslissende play off wedstrijd in en tegen Bahrein met 1-0.

Dennis Lawrence scoorde na 49 minuten spelen de enige treffer. De middenvelder kopte raak uit een corner van Dwight Yorke. 'The Soca Warrios' gaan dus naar het WK. Het spel vandaag van beide teams was belabberd te noemen, het is zelfs de vraag wat beide teams te zoeken hadden op het WK. Beenhakker zal er niet om malen, hij heeft zich immers geplaatst voor het WK en dat zal niemand hem meer kunnen afnemen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!