Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'AZ biedt Jerrel Hasselbaink contract aan'


18 november 2005 - AZ heeft een oogje op Jerrel Hasselbaink, zo melden Engelse media waaronder SkySports. Volgens ‘Sky’ hebben de Alkmaarders inmiddels ook al een aanbieding gedaan aan Hasselbaink. De aanvaller heeft bij Middlesbrough komende zomer een aflopend contract en kan dus een goedkoop alternatief zijn voor Klaas Jan Huntelaar die ook in de belangstelling staat van AZ.

Hasselbaink zou het liefst zijn verblijf in Engeland verlengen. Hasselbaink: "Mijn contract loopt komende zomer ten einde. In een perfecte wereld kan ik nog twee seizoenen voetballen. In een zéér perfecte wereld speel ik die twee jaar hier bij Middlesbrough." Tussen 1990 en 1993 speelde Hasselbaink ook al bij AZ, al was dat geen succes. Later in zijn loopbaan kwam Hasselbaink uit voor Boavista, Atletico Madrid en Leeds United.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!