Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC laat langs ADO Den Haag


19 november 2005 - NEC is opgeklommen naar het linkerrijtje. Vandaag won de ploeg van Cees Lok in en tegen Den Haag met 1-0. De enige treffer werd pas vlak voor tijd gescoord door PSV-huurling Jasar Takak. Het betekende de derde uitzege van NEC dit seizoen.


ADO Den Haag kreeg vanavond van NEC het initiatief, de thuisploeg wist hier echter moeilijk mee om te gaan. Hierdoor was het een zeer rommelig duel. Toch kwam de defensie van NEC nauwelijks in gevaar. De ploeg kreeg zelf ook de beste kansen. Nadat Tininho en Boutahar al dichtbij waren was het uiteindelijk Jasar Takak die acht minuten voor tijd de 1-0 scoorde. In de slotfase moest Leiwakabessy namens NEC nog wel een bal van de lijn halen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!