Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Spektakelstuk tussen RKC en PSV


19 november 2005 - Een waar spektakelstuk vanavond in Waalwijk tussen RKC en PSV. De Brabantse derby leverde maar liefst acht doelpunten op, netjes verdeeld over beide teams. Namens PSV scoorde Jefferson Farfan driemaal, het bleek echter niet genoeg voor de eindzege.


Beide teams zochten vanavond nadrukkelijk de aanval en dat is ook wel terug te zien in de uitslag van 4-4. Farfan opende namens PSV al na 14 minuten de score, lang stond deze stand niet op het bord. Enkele minuten later was het namelijk al weer Benjamin de Ceulaer die met een volley voor de gelijkmaker tekende. Vlak voor en vlak na rust leek Jefferson Farfan het duel te beslissen door twee maal te scoren ('44 en '51), toch kwam RKC Waalwijk nog terug in het duel.

Na 65 minuten spelen scoorde Rick Hoogendorp de aansluitingstreffer. Daarbij bleef het echter niet. Elf minuten later was het namelijk de Zwitserse verdediger Keller die de gelijkmaker op het bord zette. RKC Waalwijk maakte de stunt zelfs nog groter door tien minuten voor tijd op voorsprong te komen. Het was Rick Hoogendorp die scoorde. Uiteindelijk eindigde het duel in 4-4 door een goal in de slotminuut van invaller Robert.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!