Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax weet het net weer te vinden


19 november 2005 - Ajax heeft sinds lange tijd weer eens de volle buit gepakt in de Eredivisie. Het ging echter wel vrij moeizaam. Vanavond won de ploeg van Danny Blind in de eigen Amsterdam ArenA met 2-0 van FC Twente. De score werd pas twintig minuten voor tijd geopend, het was Majstorovic die zijn eigen doel trof.


Opnieuw was Ajax niet groots, de sportieve malaise straalde van de gehele ploeg af. Ajax mocht van FC Twente komen, de Tukkers loerden op de counter. Het was Ajax dat op voorsprong kwam. Ajax scoorde de voorbijgaande 443 minuten in de Eredivisie niet. Vandaag moest Majstorovic met een eigen doelpunt er aan te pas komen om deze ban te breken. De Zweed tikte een voorzet van Hatem Trabelsi in zijn eigen doel.

In de slotfase van het duel ging FC Twente meer op de aanval spelen. Het was zelfs dichtbij de gelijkmaker. Afonso vond echter Ajax doelman Maarten Stekelenburg op zijn weg. Diep in blessuretijd kwam Ajax uiteindelijk om 2-0 door een treffer van invaller Rosenberg.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!