Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RBC Roosendaal stevent af op directe degradatie


20 november 2005 - Heracles Almelo - RBC Roosendaal. Voorafgaand aan dit seizoen zou het duel worden betiteld als een heus degradatieduel. Promovendus Heracles is echter terug te vinden in de middenmoot, RBC bungelt onderaan. Vandaag bleek er een groot krachtsverschil te zijn tussen Heracles en RBC, de ploeg van Peter Bosz won het treffen met maar liefst 3-0.


Heracles won vandaag dus met 3-0, de score had zelfs flink wat hoger uit moeten vallen. De thuisploeg was echt heer en meester, RBC Roosendaal kon er niets tegenover stellen. Doelpunten kwamen op naam van Hellings ('9), Calincov ('76) en Hiriyama ('87). Fortes Rodriquez (RBC) moest het veld na een uur spelen met een rode kaart verlaten.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!