Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Cecilio Lopes opnieuw onder het mes


21 november 2005 - Cecilio Lopes zal opneiuw onder het mes moeten. Anderhalf jaar geleden liep de aanvaller van FC Dordrecht, toen nog in dienst van Excelsior, een beenbreuk op. Nog altijd heeft de aanvaller hier last van en zodoende zal hij op 13 december opnieuw worden geopereerd.


Het gehele 2004/2005 seizoen moest Lopes vanwege zijn beenbreuk aan zich voorbij laten gaan. Excelsior besloot zijn contract niet te verlengen, FC Dordrecht gaf hem een kans. Met zeven goals uit zeventien duels bewees hij direct zijn waarde, toch had hij nog altijd pijntjes. Vanwege de beenbreuk zit er een pin in zijn been, deze pin zorgt voor een los stukje bot in zijn knie en verklaring in een pees. Een kleine ingreep is nu noodzakelijk dit probleem te verhelpen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!