Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Wetzel stapt op bij KV Mechelen


21 november 2005 - KV Mechelen moet op zoek naar een nieuwe trainer. André Wetzel liet de clubleiding vandaag weten op te stappen als coach. Mechelen, die bezig is aan een teleurstellend seizoen, accepteerde het ontslag.


"André Wetzel kon zich niet meer vinden in het sportieve beleid dat KV Mechelen voerde", zo luidt de verklaring van voorzitter Johan Timmermans op de officiële website van Mechelen. "Uiteraard betreurt Feyenoord de situatie, maar we hebben hierover met de Rotterdammers duidelijk en vlug gecommuniceerd. De relatie tussen Mechelen en Feyenoord is door deze zaak helemaal niet vertroebeld."

Mechelen is terug te vinden op een dertiende plaats in de Tweede Klasse, wat ronduit teleurstellend is. Assistent-trainer Zivica Kanacki zal de honneurs voorlopig waarnemen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!