Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Ebou' Sillah op proef in Nederland


21 november 2005 - Ebrima 'Ebou' Sillah is opgedoken in de Nederlanse competitie. De 25 jarige Gambiaan is momenteel op proef bij Vitesse. De club aast al bijna anderhalf jaar op Gambiaan maar tot dusver bleek zijn komst te duur. Nu is de speler echter transfervrij en mag hij zich bewijzen.

Ebou Sillah speelde de afgelopen seizoenen voor het Russische Rubin Kazan wat hem voor veel geld overnam van Club Brugge. Sillah stond al enige tijd in de belangstelling van Vitesse, de vraagprijs die de Russische club in gedachte had was de club altijd te gortig. Nu zijn contract is afgelopen maakt Sillah een kans een contract te verdienen.
De aanvaller speelde jarenlang in de jeugdopleiding van Club Brugge en kwam ook later uit in het eerste elftal. Sillah heeft vanwege die periode de beschikking over een Belgisch paspoort. Vitesse zal zodoende geen al te hoog salaris moeten betalen aan de Gambiaan. In het seizoen 2002/2003 verhuurde Club Brugge de speler overigens aan RBC Roosendaal.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!