Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Nieuwstadt verbannen naar beloften


21 november 2005 - Jos van Nieuwstadt zal moeten boeten voor zijn uitspraken in een interview vrijdag met het Brabants Dagblad. De verdediger is door de Willem II clubleiding voor twee weken teruggezet naar de beloften, daarnaast heeft hij conform de CAO-afspraken ook de maximale boete gekregen.


Van Nieuwstadt gaf in het desbetreffende interview in de aanloop van de wedstrijd tegen Vitesse hopen dat zijn club moest verliezen zodat Maaskant ontslagen zou worden. De verdediger zou zelf dan weer in de picture komen voor het eerste elftal. Onder Maaskant kwam Van Nieuwstadt niet aan spelen toe.

Van Nieuwstadt: 'Ik reageerde emotioneel en sprak teveel op persoonlijke titel in plaats van in het belang van de club', aldus Van Nieuwstadt op de website van Willem II.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!