Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Tomislav Butina onzeker over toekomst


22 november 2005 - Tomislav Butina speelt vanavond met Club Brugge tegen Juventus. De doelman weet dat hij bezig is aan zijn laatste seizoen bij Club Brugge. Butina is toe aan een nieuwe uitdaging en denkt met een aflopende verbintenis makelijk een club te kunnen vindne. "Ik heb geen idee van wat mij na dit seizoen te wachten staat. Heel vervelend", aldus Butina in GvA.


De onzekerheid is groot bij Butina: "Het weeg op mij. Als jonge speler raakte het mijn kouwe kleren niet. Vliegtuig in, vliegtuig uit, af en toe een wedstrijdje spelen, en ik zag wel wat de dag nadien bracht. Maar nu is dat anders. Ik heb een gezin, kinderen, andere verantwoordelijkheden, die onzekerheid is echt niet prettig. Het enige waar ik nu vanuit ga is dat ik aan mijn laatste seizoen bij Club bezig ben."

Toch bestaat er een kans dat Butina toch nog bij Brugge blifjt. Butina wil graag een meerjarige overeenkomst, terwijl Brugge niet verder wil gaan dan een contract voor 1 jaar. "Ik wil graag nog praten. Maar ik vrees ervoor. Momenteel hangt hier zo'n sfeer van: we doen het seizoen uit, vervolgens een paar bloemen, kussen en Goodbye, Butina. Mijn toekomst ligt niet meer in Brugge."Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!