Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax op drempel plaatsing tweede ronde CL


22 november 2005 - Ondanks de 2-0 zege op FC Twente lijkt de malaise in Amsterdam nationaal in ieder geval nog niet te zijn afgewend. Europees ging het tot dusver heel wat beter met zeven punten uit vier duels. Vanavond neemt de ploeg van Danny Blind het in de eigen Amsterdam ArenA op tegen Sparta Praag. Winst zal betekenen dat Ajax zich zou plaatsen voor de tweede ronde van de Champions League.


Sparta Praag is bezig aan een zeer teleurstellend Europees seizoen. De Tsjechische topploeg heeft slechts 1 punt behaald uit de eerste vier wedstrijden. Sparta Praag pakte dat punt in eigen stadion tegen Ajax. Nu nemen beide teams het dus in Amsterdam tegen elkaar op. Ajax strijdt vanavond om plaatsing voor de tweede ronde van de Champions League, Sparta Praag voor een laatste kans in de poule. Mogelijk kan met een overwinning vanavond mogelijk nog UEFA Cup voetbal binnenloodsen.

De bookmakers zien dat in ieder geval niet zitten, Ajax is de grote favoriet. De Amsterdammers lijken vanavond weinig moeite te gaan hebben met Sparta Praag en zullen zich zodoende eenvoudig plaatsen voor de tweede ronde van de Champions League, wat de club weer miljoenen zal opleveren.

Voor winst van Ajax wordt door Mrbookmaker.nl 1,40 maal je inzet uitgekeerd. Voor een overwinning van Sparta Praag is dat maar liefst 8 keer je inzet. Een gelijkspel levert 4,10 maal je inzet op. Het is nu mogelijk om met VoetbalPlus en MrBookmaker.nl 15 euro risicoloos in te zetten.

Wed nu 15 euro op bijvoorbeeld winst van Ajax. Wint Ajax dan win je 21 euro. Verliest Ajax echter dan wordt je geld gewoon teruggestort. Je loopt dus geen enkele risico, wie wil dat nu niet. Deze actie geldt alleen voor nieuwe leden van MrBookmaker. Klik hier om nu te profiteren! Klik hier

Andere interessante wedstrijden vanavond:
Lille - Benfica (1.95 maal je inzet voor winst Lille)
FC Thun - Arsenal (1,95 maal je inzet voor winst Arsenal)
Panathinaikos - Udinese (2,30 maal je inzet voor winst Panathinaikos)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!