Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Basten als getuige in zaak Kalou


22 november 2005 - Vrijdag is het dan zo ver. Voor de rechtbank van Rotterdam zal de beroepszaak plaatsvinden tot het verzoek van versnelde naturalisatie voor Salomon Kalou. De zaak is nodig omdat minister Verdonk vooralsnog niet wenst mee te werken. Kalou weet zich vrijdag in ieder geval gesteund door Marco van Basten, de bondscoach zal als getuige voor de rechtbank verschijnen.


Het is geen geheim dat Marco van Basten op het WK volgend jaar in Duitsland graag een beroep wil doen op Kalou. De aanvaller is evenals Arjen Robben onvoorspelbaar in zijn spel en dat lijkt voor Van Basten het ontbrekende puzzelstukje. Naast Van Basten zal ook professor G.R de Groot van de Universiteit van Maastricht als deskundige worden opgeroepen door Kalou en dienst advocaat. Een uitspraak zou vier weken later volgen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!