Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Club Brugge kan niet stunten in Turijn


22 november 2005 - Club Brugge is er niet in geslaagd voor een stunt te zorgen. In Turijn bleef het lange tijd bij 0-0, uiteindelijk was het toch Juventus wat aan het langste eind trok. Alessandro Del Piero scoorde tien minuten voor tijd de enige goal van het duel.


Club had nog een kleine kans op plaatsing voor de tweede ronde van de Champions League. Het had immers zes punten, slechts drie punten minder dan de koplopers Juventus en Bayern. Bij winst vanavond zou men op gelijke hoogte komen met in ieder geval Juventus. Het ging echter niet zo.

Juventus won vanavond met 1-0. Bayern won zelfs op eigen veld met 4-0 van het nog altijd puntloze Rapid Wien, de Nederlandse aanvaller Roy Makaay scoorde tweemaal. Bayern en Juventus gaan met nog 1 duel te spelen met vijftien punten aan de leiding. Club Brugge volgt met zes punten maar is daarmee wel verzekerd van UEFA Cup voetbal.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!