Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Tanghe mag Utrecht transfervrij verlaten


23 november 2005 - FC Utrecht en Stefaan Tanghe hebben in goed onderling overleg besloten dat de speler de club transfervrij kan verlaten. Tanghe staat sinds de zomer van 2000 onder contract in de Domstad en kan dit seizoen voor het eerst niet rekenen op een basisplaats.


'In de toekomst is het niet onmogelijk, maar het zal zeer moeilijk worden voor Stefaan om terug te keren in het basiselftal', aldus trainer Foeke Booy op de website van FC Utrecht.

FC Utrecht groeide samen met Tanghe uit tot een ware cupfighter in Nederland. Daarnaast werd ook de Johan Cruijff Schaal binnengehaald. Mede door deze bijdrage aan de successen geeft Utrecht de speler nu de transfervrije status. 'Gezien zijn staat van dienst zou het niet terecht zijn als Stefaan zijn contractperiode als niet-basisspeler moet uitdienen. Wij hopen op een mooi vervolg van zijn carrière', aldus voorzitter Jan Willem van Dop.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!