Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Opnieuw geen winst voor Anderlecht


23 november 2005 - Opnieuw geen winst voor Anderlecht in de Champions League, er werd vanavond op eigen veld verloren van Chelsea. Door het resultaat is men definitief uitgeschakeld in Europa, ook de UEFA Cup is niet meer haalbaar. Het betekende eveneens het elfde verlies op rij in de Champions League voor Anderlecht.


Verrassend genoeg begon Zetterberg vanavond op de bank, wel was er zodoende een plaatsje ingeruimd voor Vanderhaeghe. Anderlecht moest vanavond dus winnen maar keek als snel tegen een onoverbrugbare achterstand aan. Crespo en Carvolho brachten de bezoekers uit Londen al snel op 2-0.

Anderlecht kon hier eigenlijk niets meer tegenover stellen. Het voetbalde vanavond voor spek en bonen mee, terwijl ook Chelsea het wel geloofde. De ploeg van succescoach Mourinho voetbalde het duel eenvoudig uit. Anderlecht gaat dus opnieuw op haar bek in Europa.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!