Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ gaat uit van verdedigend Litex


30 november 2005 - AZ hoopt vanavond zich te kwalificeren voor de volgende ronde van de UEFA CUP en zodoende Europees te overwinteren. Het elftal van Louis van Gaal wil het niet laten aankomen op de laatste wedstrijd, thuis, tegen het Zwiterse Grasshoppers. Zodoende dient er vanavond in Bulgarije gewonnen te worden van Litex Lovech.


Vanavond zal dat moeten gebeuren met Barry van Galen links op de flank. Volgens Louis van Gaal brengt Van Galen op de nummer tien positie te veel risico met zich mee in een wedstrijd als deze. Kenneth Perez schuift zodoende naar deze positie en kan daarmee ook gevaarlijker zijn met zijn afstandsschoten.

Litex Lovech hoopt vanavond op een stuntje. Het zal in een gesloten organisatie gaan spelen en hopend op die ene goede uitgevoerde counter. AZ zal hiervoor moeten waken, Van Gaal hamerde er in ieder geval al diverse malen op. Litex Lovech schakelde in de eerste ronde verdienstelijk het Belgische KRC Genk uit, ook in de groepsronde werd nog niet verloren.

Ook de bookmakers voorzien vanavond een zware wedstrijd voor AZ. Winst van de Alkmaarders levert maar liefst 2,20 maal je inzet op. Voor winst van de thuisploeg Litex Lovech wordt 3 maal de inzet uitgekeerd. Een gelijkspel is volgens de bookmakers het minst waarschijnlijk, 3,10 maal de inzet wordt dan uitgekeerd.

Profiteer nu van VoetbalPlus.nl en MrBookmaker.nl. Wed nu 15 euro risicoloos (!) op bijvoorbeeld winst van AZ. Wanneer AZ daadwerkelijk wint incasseer je 33 euro! Verliest AZ dan krijg je je 15 euro gewoon terug. Hoezo een risico? Klik hier voor MrBookmakerVoeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!