Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Walter Baseggio ziet Heracles niet zitten


1 december 2005 - Heracles Almelo hoopte in januari Walter Baseggio aan haar selectie te kunnen toevoegen. Anderlecht wil de speler graag verhuren en Heracles heeft haar interesse inmiddels kenbaar gemaakt. Ook Charleroi heeft dat gedaan. Baseggio zelf ziet een overgang naar Heracles Almelo echter niet helemaal zitten, zo geeft hij aan in Belgische media.


"Het streelt mij echo dat trainer Peter Bosz aan me denkt", zegt Baseggio in Het Nieuwsblad. "Ik ken Bosz vanop de televisie. Als het echt niet anders kan, dan sluit ik Heracles niet uit." De middenvelder ziet meer in een overgang naar Charleroi. "Er was maandag een onderhoud met die club", zegt Luca Pelizzon. "De bal ligt nu in hun kamp, we wachten af."Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!