Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Buitenland lonkt voor Igor Gluscevic


2 december 2005 - Igor Gluscevic lijkt Vitesse volgende maand te verruilen voor een buitenlandse club. De komende dagen zal de Servische aanvaller verblijven in het buitenland om daar te praten met een nog onbekende club. De speler kan in januari vertrekken bij Vitesse, hierdoor krijgt de club ook meer salarisruimte. Gluscevic is bij Vitesse overbodig geworden en komt ook niet in de plannen voor wanneer Amoah zou vertrekken.


Vitesse wil door de transfer van Gluscevic graag salarisruimte winnen om zo de gewenste aanvaller aan te trekken. De 31 jarige Gluscevic wil ook weg bij Vitesse waar hij dit seizoen slechts vier maal in actie voor kwam. Gluscevic verblijft momenteel dus in het buitenland, hij mist zodoende de derby tussen NEC en Vitesse.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!