Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RBC Roosendaal vindt eindelijk shirtsponsor


2 december 2005 - RBC Roosendaal heeft dan eindelijk een shirtsponsor weten te vinden. Reisorganisator Vacansoleil zal tot het einde van het seizoen zowel op de voor- als achterkant van de oranjeshirts prijken. Het is niet voor de eerste keer dat Vacansoleil shirtsponsor is van RBC. Dat was eerder het geval in het seizoen 2000-2001 toen RBC voor het eerst hun opwachting maakte in de Eredivisie.


Directeur Bart van der Linden van Vacansoleil: "Vacansoleil wil deze symathieke voetbalcub in de regio Brabant ondersteunen en middels deze activiteit tegelijkertijd de naamsbekendheid vergroten. Vacansoleil geniet reeds grote bekendheid, maar wil toch trachten op deze wijze deze nog verder bij het grote publiek uit te breiden. Vacansoleil heeft bovendien vertrouwen in de mogelijkheden van RBC Roosendaal gedurende de rest van het seizoen."
Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!