Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC minst slechte in Almelo


2 december 2005 - Roda JC heeft vandaag in een zeer saai duel weer eens de drie punten behaald. In Almelo won men met 1-0 van Heracles. De enige treffer op het kunstgrasveld werd al na dertien minuten spelen gescoord door Sergio.


Het duel was verre van hoogstaand. Heracles leed afgelopen weekend een zware 7-1 nederlaag tegen Feyenoord in Rotterdam, terwijl Roda JC onderuit ging in Alkmaar tegen AZ. Vanavond moest Roda JC winnen om aansluiting te behouden met de subtop. Roda JC wil aan het einde van het seizoen nog altijd deelnemen aan de play-offs voor Europees voetbal, daarvoor was puntverlies vandaag dodelijk.

Al na dertien minuten spelen opende Sergio de score op aangeven van Cisse. Roda JC ging na de 1-0 voorsprong achteruit spelen en liet de thuisploeg komen. De ploeg van Huub Stevens loerde op de counter en kwam er een aantal malen gevaarlijk uit. Roda JC hield daarnaast eenvoudig stand, maar kwam zelf niet tot scoren. Zodoende bleef het nog lange tijd spannend.

Vlak voor het einde van het duel werd een doelpunt van Heracles aanvaller Hirayama terecht afgekeurd vanwege hands. Scheidsrechter Vink werd hierop onheus bejegend door een deel van de Heracles aanhang. De scheidsrechter besloot hierdoor het duel voor een kleine rustperiode te staken en dat gebeurde slechts 3 minuten voor tijd. Ook na het vervolg van het duel kwamen beide teams niet tot scoren, Roda JC pakte dus de punten.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!