Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax met 4-1 langs RKC Waalwijk


4 december 2005 - Ajax boekte sinds lange tijd weer eens een grote zege in de Eredivisie. In de eigen Amsterdam ArenA won men met maar liefst 4-1 van RKC Waalwijk. Opnieuw viel op dat Ajax trainer Danny Blind een aantal wijzigingen in zijn basiselftal had doorgevoerd.


Ajax begon het duel opnieuw niet goed. Het kreeg wel een aantal kansen maar de spelers miste duidelijk de overtuiging. Desondanks was RKC tot die tijd nauwelijks gevaarlijk. Zoals wel vaker in het voetbal komt de onderliggende partij op voorsprong, wanneer de andere ploeg de kansen niet afmaakt. Zo ook vandaag. Rick Hoogendorp opende vlak voor rust de score. Echter nog voor rust kopte Maduro raak uit een vrije trap van Wesley Sneijder, zodoende gingen beide ploegen rusten met een 1-1 stand.

Vlak na rust maakte Wesley Sneijder er zelfs 2-1 van. Het gaf de aanvallers van Ajax duidelijk vertrouwen, er werd namelijk in het restant van het duel nog twee maal gescoord. Uitblinker Rosenberg ('84) en Babel ('86) zorgden voor de goals. Geflatteerd was het wel, bij een 2-1 stand moest Maarten Stekelenburg tot twee maal toe goed redden op inzetten van Rick Hoogendorp.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!