Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Zwaarbevochten zege FC Groningen


4 december 2005 - FC Groningen boekte vanmiddag een zwaar bevochten zege tegen FC Twente. In het Oosterpark waren beide teams aan elkaar gewaagd, maar was het Groningen dan alleen tot scoren kwam. In de slotfase van het duel stond Groningen zwaar onder druk en leek een doelpunt te gaan incasseren, het kwam echter niet zo ver waardoor de mannen van Ron Jans de drie punten pakten.

Al na twintig minuten spelen moest FC Twente verder met tien spelers. Aanvaller Blaise N'Kufo moest al snel het veld ruimen met een rode kaart wegens natrappen. Beide teams bleven ook hierna in evenwicht. Het was Yuri Cornelisse die na 72 minuten spelen het verschil maakte. Winst dus voor Groningen dat van de 20 behaalde punten dit seizoen, er 19 haalde uit thuiswedstrijden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!