Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

ADO Den Haag pakt weer eens drie punten


4 december 2005 - Een waar degradatieduel vanmiddag in Rotterdam, immmers het was een duel tussen de vijftien en zestien van de Eredivisie: Sparta Rotterdam tegen ADO Den Haag. De bezoekers uit Den Haag namen de drie punten mee naar huis.


Na elf minuten spelen opende Joonas Kolkka de score, al was dat wel met hulp van Sparta doelman Ponk die niet helemaal vrijuit ging. Sparta maakte via Yuri Rose na 25 minuen spelen de gelijkmaker. Nog voor rust pakte Den Haag opnieuw de voorsprong. Een schitterende vrije trap van Ferrie Bodde was onhoudbaar.

In de tweede helft liet Bodde zich van een hele andere kant zien. Na een zware tackle op Rick van den Bergh kreeg hij terecht de rode kaart . Den Haag moest de laatste 24 minuten zodoende met een man minder zien te overleven. Sparta kwam wel meer, het was echter Den Haag dat scoorde. Invaller Wesley Verhoek scoorde 11 minuten voor tijd de 3-1. Rose kopte in de slotminuut nog de 2-3 binnnen maar dat was alleen voor de statistieken.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!