Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord licht optie op Jaja


5 december 2005 - Feyenoord heeft zoals eigenlijk al werd verwacht de optie in het contract van de Braziliaanse aanvaller Jaja Coelho gelicht. De aanvaller werd in de zomer van 2004 voor een deel overgenomen van de Braziliaanse satellietclub America MG en daarna gestald bij de Belgische satelliet Westerlo waar hij vooral dit seizoen een grote indruk achterlaat.


Jaja Coelho scoorde dit seizoen al negen maal in de Belgische Jupiler League. De aanvaller heeft inmiddels dan ook de interesse getrokken van clubs uit Spanje, Frankrijk en BelgiŽ. De 19 jarige aanvaller is nu 100% eigendom van Feyenoord. Het ligt niet in de lijn van de verwachting dat de speler op korte termijn terug zal keren naar Feyenoord, zelfs een doorverkoop is niet uitgesloten.

Het samenwerkingsverband van Feyenoord met America MG is zo goed als ten einde. Feyenoord was van mening dat het jaarlijks te veel geld moet betalen en heeft dan ook al fors bezuinigd. In het verleden kwam Somalia over van de Braziliaanse satelliet, buiten zijn belangrijke goal tegen Rosenborg wat er voor zorgde dat Feyenoord doorging in de Champions League kon hij nauwelijks indruk maken. Op dit moment heeft Feyenoord naast Jaja Coelho ook nog Sammuel onder contract. De 18 jarige aanvallende middenvelder zat tot dusver 1 keer op de bank.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!