Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV hoopt Alex nog een seizoen te huren


5 december 2005 - Na dit seizoen verloopt de huurovereenkomst tussen PSV en Chelsea over verdediger Alex. PSV heeft de Braziliaan dan twee jaar gehuurd van de Engelse topclub, het is dan de bedoeling dat Alex naar Londen zou vertrekken. Toch denkt PSV de speler langer in Nederland te kunnen houden, Alex zou in Engeland namelijk nog geen werkvergunning kunnen verkrijgen.


Alex voldoet niet aan het Britse criteria waarin staat dat spelers van buiten de Europese unie minimaal 75% van de wedstrijden van het nationale team moeten spelen. Alex voldoet hier allerminst aan, er is echter hoop. Na het WK komende zomer stoppen een aantal Braziliaanse verdedigers en lijkt er een plaatsje vrij te komen voor Alex.

PSV hoopt de speler dus nog 1 jaar te kunnen huren van Chelsea. Na volgend seizoen zou de speler dan voldoende interlands hebben gespeeld om naar Chelsea te verhuizen. Het is onbekend wat de plannen van Chelsea zijn met Alex. Zelfs een transfer is niet uitgesloten, verschillende Italiaanse topclubs hebben namelijk hun interesse al kenbaar gemaakt.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!