Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jorge Costa is bijna van Standard


5 december 2005 - Jorge Costa is dan bijna van Standard Luik. Maandag was de speler zelfs op bezoek op het Sclessin. Standard wil echter pas van een transfer spreken wanneer het bestuur van FC Porto de Portugese verdediger een vrije transfer geeft. Dan pas is de transfer officieel en zal Costa een contract voor anderhalf jaar tekenen in Luik.


"Eén van de belangrijkste redenen om voor Standard te kiezen is de aanwezigheid van mijn landgenoot en vriend Sergio Conceiçao", zei Costa. "In deze periode van mijn carrière wil ik voor een club spelen waar ik me goed voel."

"Costa is een kopbalsterke centrale verdediger die ook offensief sterk is met zijn hoofd", zei assistent-trainer Stéphane Demol aan Sporza Radio. "Met zijn 34 jaar heeft hij tonnen ervaring. Hij kan nog enkele jaren een voorbeeld zijn voor de jongeren."

Anticipeert Standard met de komst van Jorge Costa op een vertrek van Oguchi Onyewu? "Niet noodzakelijk", zegt Stéphane Demol. "Onyewu zal van een ervaren rot als Costa veel kunnen leren. En ja, Costa is er al 34, maar Morten Olsen speelde ook nog tot zijn 39e op een hoog niveau."Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!