Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax doet bod op Ron Vlaar


6 december 2005 - Ajax wil in de winter koste wat kost AZ verdediger Ron Vlaar contracteren, zo meldt het Algemeen Dagblad. Inmiddels heeft Ajax op de jonge international al een formeel bod uitgebracht bij AZ. In Alkmaar is men niet van dat bod onder de indruk en heeft men een tegenbod gedaan.


"Wij zijn nog steeds geen voorstander van een tussentijds vertrek, dan moeten we ook weer een andere speler halen”, zegt Marcel Brands, directeur voetbalzaken van AZ. ,,Ajax heeft een prijs genoemd, vervolgens hebben wij laten weten wat wij willen. Daar is het tot nu toe bijgebleven.” In Alkmaar komt Vlaar nauwelijks aan spelen toe, de speler vreest dat hij hierdoor zijn plaats bij Oranje gaat verliezen zodoende wil hij ook vertrekken.

Overigens zijn er in de Belgische media geruchten opgedoken dat Ajax interesse zou hebben in Michal Zewlakow van Anderlecht. De Poolse international heeft komende zomer een aflopend contract en lijkt vooralsnog niet happig op een contractverlenging, ook al omdat hij geen vaste waarde is. Naast Ajax zouden ook Hearts en Bochum interesse hebben.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!