Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nederlands Elftal geen groepshoofd op WK


6 december 2005 - Het Nederlands Elftal is komende zomer bij het wereldkampioenschap voetbal in Duitsland geen groepshoofd. De wereldvoetbalbond FIFA maakte dat dinsdag bekend tijdens een speciale persconferentie. Komende vrijdag is in het Duitse Leizpig de loting.


Oranje zal dus in ieder geval worden gekoppeld aan een van de volgende 'sterker geachte' landen: gastland Duitsland, titelverdediger BraziliŽ, ItaliŽ, Frankrijk, ArgentiniŽ, Spanje, Mexico en Engeland. Nederland is zelf opgenomen in Pot 3 en ontloopt daarmee onder meer KroatiŽ, TsjechiŽ, Polen, Portugal, Zweden, Zwitserland en OekraÔne.

Alle Europese landen die geen reekshoof waren, zijn dus ingedeeld in pot 3. Uit elk van de vier potten wordt een land in een groep geplaatst. Een speciale status is er voor ServiŽ & Montenegro, dat is gebeurd om te voorkomen dat er in een groep op het WK drie Europese landen zijn opgenomen. De Servische ploeg wacht in ieder geval een groep met daarin BraziliŽ, ArgentiniŽ of Mexico als groepshoofd.

Nederland staat bij de bookmakers genoteerd met 11 tegen 1. Je inzet wordt dus vermenigvuldigd met 11 keer. Wed nu 15 euro risicoloos met VoetbalPlus en MrBookmaker en win 165 euro! Verlies je, dan krijg je je 15 euro terug. Deze actie geldt alleen voor nieuwe leden. Klik hier!

Indeling

Pot 1: Duitsland, BraziliŽ, ItaliŽ, Frankrijk, ArgentiniŽ, Spanje, Mexico, Engeland.

Pot 2: AustraliŽ, Angola, Ghana, Ivoorkust, Togo, TunesiŽ, Ecuador, Paraguay.

Pot 3: KroatiŽ, TsjechiŽ, NEDERLAND, Polen, Portugal, Zweden, Zwitserland, OekraÔne.

Pot 4: Iran, Japan, Saudi-ArabiŽ, Zuid-Korea, Costa Rica, Trinidad & Tobago, Verenigde Staten.

Speciale pot: ServiŽ & Montenegro.





Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |



Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!