Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Oostenrijkse belangstelling voor Arnold Bruggink


7 december 2005 - Het is goed mogelijk dat Arnold Bruggink SC Heerenveen in januari, wanneer de internationale transfermarkt weer zal openen, gaat verlaten. VoetbalPlus.nl kan onthullen dat Bruggink de serieuze belangstelling heeft getrokken van het Oostenrijkse FC Wacker Tirol. De Oostenrijkse heeft de aanvallende middenvelder al enkele malen bekeken en is een bod aan het voorbereiden.

FC Wacker Tirol is bezig aan een ronduit teleurstellend seizoen in de Oostenrijkse T-Mobile Bundesliga. De club is terug te vinden op een achtste plaats van een competitie met in totaal slechts tien teams. Bruggink is dit seizoen bij Heerenveen geen vaste waarde en moest voorlopig genoegen nemen met invalbeurten. Mogelijk dat Wacker Tirol het gewenste vervolg in zijn loopbaan is.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!