Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Club Brugge speelt gelijk tegen Bayern


7 december 2005 - Club Brugge heeft in haar laatste Champions League de Duitse topploeg Bayern München op een gelijkspel kunnen houden. In Brugge werd het 1-1. Voor zowel Club Brugge als Bayern stond vanavond niets meer op het spel, zodoende werden aan beide kanten een aantal spelers gespaard.


Aan de kant van Club Brugge begonnen zodoende Jeanvion Yulu-Matondo, Kevin Roelandts en Jason Vandelannoite in de basis. Beide teams waren in het begin van het duel aan elkaar gewacht maar het was Claudio Pizarro die de openingsgoal scoorde. De aanvaller kopte een vrije trap achterwaarts binnnen.

Langzaamaan kwam Brugge terug in het duel. Net na een half uur was het toch Javier Portillo die tot scoren kwam. De Spanjaard verraste met een gekruld schot de Duitse doelman Kahn. Het bleef in het restant van het duel bij deze stand ondanks een flink overwicht van Bayern. De Duitse topploeg had in de slotfase nog een aantal grote mogelijkheden maar Club doelman Butina wist deze te pareren.

Club Brugge is na de winter actief in het UEFA Cup toernooi.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!