Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Arsenal beloont Van Persie met megacontract


9 december 2005 - Arsenal heeft de ontwikkeling van Robin van Persie beloond met een megacontract. De aanvaller tekende gisteravond een contract tot de zomer van 2011, nog nooit eerder tekende een speler van Arsenal zo'n lange verbintenis. De 22 jarige Van Persie krijgt zo zijn beloning, de komende periode zal de aanvaller miljoenen gaan opstrijken.


Arsenal manager Arsène Wenger is er volgens het Algemeen Dagblad van overtuigd dat Van Persie zal uitgroeien tot een van de beste aanvallers van de Premier League en Europa. Vandaar nu al de opwaardering van zijn oude contract dat dateerde uit de zomer van 2004. Afgelopen maand werd Van Persie verkozen tot beste speler van de Premiership over de maand november.

Van Persie tegenover het Algemeen Dagblad: ,,Ik ben ongelooflijk blij met mijn leven hier. Arsenal is een formidabele club. We hebben het ideale huis gevonden en met mijn nieuwe contract hoef ik me de komende jaren geen zorgen te maken over andere dingen dan het voetbal. En dat is precies wat ik wil: me alleen concentreren op trainen en wedstrijden spelen om zo een nog betere speler te worden.''

,,Robin is onvoorstelbaar hard vooruit gegaan'', aldus manager Arsene Wenger. ,,Hij is fysiek gegroeid en werkt hard om zich elke dag beter te maken. Technisch gezien zijn er in mijn ogen eigenlijk geen betere spitsen. Maar het meest indrukwekkend is dat hij nu het vermogen bezit om uit elke situatie te scoren.''Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!