Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ono nog niet fit genoeg voor Feyenoord-PSV


9 december 2005 - Shinji Ono is nog niet fit genoeg bevonden om zondag al op het veld te staan bij Feyenoord - PSV. De Japanse middenvelder tobt al het gehele seizoen met de gevolgen van het breken van een middenvoetsbeentje. Ono trainde vandaag een groot gedeelte mee met de training van de selectie. Verwacht wordt dat Ono over anderhalve week weer inzetbaar is.


Ono brak afgelopen zomer zijn middenvoetsbeentje, miste hierdoor een deel van de voorbereiding maar speelde half september toch nog drie duels voordat hij opnieuw problemen kreeg aan zijn voet. Ono had last van de schroef die in zijn voet was geplaatst. Hierop werd besloten om Ono opnieuw naar de Japanse artsen te sturnen.

"De wond is nog niet helemaal dichtgegroeid", vertelde Koeman op de gebruikelijke persconferentie. "Ik hoop dat hij over uiterlijk anderhalve week fit is." Het zou niet alleen voor Feyenoord makkelijk zjin om de beschikking te krijgen over Ono, ook de middenvelder hoopt in januari de club te gaan verlaten. Het spelen van een aantal wedstrijden in december en zijn oude niveau laten zien, zullen daar zeker aan mee kunnen werken.

Link: Een uitgebreide voorbeschouwing op Feyenoord - PSVVoeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!