Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Oranje in groep des doods


9 december 2005 - Oranje is bij de WK-loting in Leipzig ingedeeld in Groep C met ArgentiniŽ, Ivoorkust en ServiŽ & Montenegro. Voor Feyenoorder Salomon Kalou is het dus nog de vraag of hij met Oranje zal spelen tegen het Ivoorkust van zijn broer Bonaventura. Ook is het nog mogelijk dat Kalou, wanneer hij geen Nederlands paspoort krijgt, juist met de Afrikanen tegen het elftal van Marco van Basten gaat spelen.

Guus Hiddink is met AustraliŽ in Groep F gekoppeld aan titelverdediger BraziliŽ, KroatiŽ en Japan. Leo Beenhakkers Trinidad & Tobago zit met Engeland, Paraguay en Zweden in Groep B. Zuid-Korea met bondscoach Dick Advocaat lootte Frankrijk, Zwitserland en Togo in Groep G.

Poule indeling

Poule A: Duitsland, Costa Rica, Polen, Ecuador
Poule B: Engeland, Paraguay, Trinidad and Tobago, Zweden
Poule C: ArgentiniŽ, Ivoorkust, Nederland, ServiŽ & Montenegro
Poule D: Mexico, Iran, Angola, Portugal
Poule E: ItaliŽ, Ghana, Verenigde Staten, TsjechiŽ
Poule F: BraziliŽ, KroatiŽ, AustraliŽ, Japan
Poule G: Frankrijk, Zwitserland, Zuid-Korea, Togo
Poule H: Spanje, OekraÔne, TunesiŽ, Saoedi-ArabiŽ

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!