Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Excelsior en VVV maken geen fout


9 december 2005 - Excelsior en VVV Venlo maakten vanavond geen enkele fout in de Gouden Gids Divisie. Beide clubs wonnen hun wedstrijd, al kwam de zege van Excelsior makkelijker tot stand. Excelsior won op eigen veld met 4-0 van Cambuur Leeuwarden, terwijl VVV Venlo door een late treffer van Luizinho de uitwedstrijd tegen Stormvogels Telstar won.

Stormvogels Telstar - VVV Venlo 0-1 (0-0)
Beide teams hielden elkaar vanavond lange tijd in evenwicht. Desondanks mag de overwinning van VVV verdiend worden genoemd. De Braziliaanse middenvelder Luizinho scoorde negentien minuten voor tijd de enige treffer.

Excelsior - Cambuur Leeuwarden 4-0 (1-0)
Cambuur kwam na 22 minuten spelen al met een man minder op het veld. Lennart Krijger haalde in zijn eigen zestien Holman neer en kreeg daarvoor de rode kaart. De gegeven strafschop werd benut door Hertog. Excelsior liep in het laatste half uur van het duel verder uit door treffer van Brack (eigen doel), Holman en Otten.

FC Den Bosch - FC Emmen 2-2 (1-1)
FC Den Bosch blijft ongeslagen in het eigen stadion. Vandaag speelde men gelijk tegen nummer drie FC Emmen. Den Bosch kwam na een half uur spelen nog op achterstand door een goal van Ruslan Valeev. Vlak voor en vlak na rust kantelde de score. Haemhout ('45) en een strafschop van Powel ('53) brachten Den Bosch op een 2-1 voorsprong. Uiteindelijk was het Mourad, een voormalig speler van Den Bosch, die Emmen op gelijke hoogte bracht en daarmee zijn ploeg een punt bezorgde.

FC Volendam - FC Zwolle 1-1 (0-0)
Ook een gelijkspel bij FC Volendam - FC Zwolle. Beide teams hadden geen recht op de eindzege, de eindstand was dan ook een goede afspiegeling van de wedstrijd. Jos Hooiveld bracht Zwolle op voorsprong ('62), na een offensief van FC Volendam kwam de ploeg op gelijke hoogte door een treffer van Kwakman ('74).

Overige uitslagen
Go Ahead Eagles - Fortuna Sittard 1-1 (1-0)
FC Dordrecht - TOP Oss 1-0 (1-0)
FC Eindhoven - Helmond Sport: gestaakt vanwege mist
AGOVV Apeldoorn - MVV 2-1 (0-0)
BV Veendam - FC Omniworld 2-0 (0-0)
De Graafschap - Haarlem 0-0

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!