Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Huntelaar bezorgt Heerenveen toch nog punt


10 december 2005 - Klaas Jan Huntelaar heeft weer eens zijn waarde bewezen bij SC Heerenveen. De Friezen keek al na een half uur aan tegen een 3-0 achterstand, in de tweede helft stelde invaller Huntelaar echter orde op zaken waardoor Heerenveen toch nog een punt overhield aan het treffen met Willem II.


Al na een half uur spelen had Willem II een 3-0 voorsprong in handen en wie had dat nu vooraf kunnen denken. In de zevende minuut opende Caluwť de score. Twee goals van Anouar Hadaoui zorgde uiteindelijk voor een 3-0 voorsprong. De goals waren vooral te danken aan het schutteren in de Friese defensie.

Nog voor rust scoorde Arnold Bruggink tegen uit een corner van Ugur Yildirim. Er was echter nog altijd een verschil van twee doelpunten in het voordeel van Willem II. Daarom besloot trainer Verbeek de licht geblesseerde Huntelaar in de ploeg te brengen. Huntelaar betaalde de keuze uit in twee goals. In de slotfase konden beide teams zelfs nog aanspraak maken op de overwinning, het bleef echter bij 3-3.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!