Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Huub Stevens genoemd bij Schalke '04'


12 december 2005 - Huub Stevens keert mogelijk terug bij Schalke '04, althans zo denken Duitse media te weten. Schalke trainer Ralf Rangnick gaf vorige week aan zijn aflopende contract niet te verlengen, inmiddels is hij vanmorgen vlak voor de middag ontslagen. Manager Rudi Assauer was zeer ontevreden over de handelswijze van Rangnick en ziet wel iets in Huub Stevens of Guus Hiddink.


Assauer verwacht niet dat hij Guus Hiddink (PSV), Cristopher Daum (Fenerbahce) of de momenteel clubloze Ottmar Hitzfeld trek hebben in de tussentijdse job van trainer van Schalke '04. Daarnaast worden ook Sammer en de momenteel bij Dortmund werkende Bert van Marwijk genoemd als mogelijke trainers van Schalke. Van Marwijk werd als trainer van Feyenoord eens nadrukkelijk in verband gebracht met Schalke maar zal nu nooit overstappen naar de aartsrivaal uit Gelsenkirchen.

Assauer denkt zodoende aan zijn grote vriend Huub Stevens waarmee hij samen in de jaren negentig successen haalde met Schalke. Althans dat meldt het Duitse tabloid Bild. Kicker kwam overigens niet met de naam van Stevens op de proppen maar wel met de andere opties. Geruchten zullen er zeker blijven, zeker met zoveel Nederlandse kandidaten in het spel zal VoetbalPlus u op de hoogte blijven houden.

Roda JC heeft inmiddels op haar eigen website gereageerd. De Limburgse club meldt dat er nog altijd het volste vertrouwen is in het werk van Huub Stevens. De geruchten dat Stevens mogelijk naar Schalke vertrekt neemt de club dan ook voor kennisgeving aan. "Huub Stevens zit in een opbouwfase en wij geven hem die ruimte om te bouwen. Wij zitten dus niet te wachten op een gesprek met Schalke '04 of welke club dan ook:" aldus Algemeen Directeur Huub Narinx op de website van Roda JC.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!