Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heracles Almelo sprak met Stefaan Tanghe


12 december 2005 - Het moet wel heel raar lopen wil Stefaan Tanghe na de winterstop nog in Utrecht voetballen. De aanvallende middenvelder komt in Utrecht nauwelijks meer aan spelen toe en mag in januari, wanneer de transfermarkt weer opent, dan ook vanwege de bewezen diensten transfervrij vertrekken. Naast een aantal Belgische clubs heeft nu ook Heracles Almelo zich gemeld om Tanghe over te nemen.


Tanghe is al weer bezig aan zijn zesde seizoen bij FC Utrecht, eerder kwam de Belg in eigen land drie seizoenen uit voor Excelsior Moeskroen. Vijf seizoenen lang was Tanghe een vaste basiskracht in het elftal van de Domstedelingen. Na een teleurstellende competitiestart verloor Tanghe echter zijn basisplaats. Tot dusver speelde Tanghe dit seizoen dan ook maar negen competitieduels.

Bij onze Zuiderburen zou er onder meer belangstelling bestaan van Gent, Lierse SK, Germinal Beerschot en Westerlo. Nu zou ook Heracles Almelo zich dus hebben gemeld, zo wordt gemeld door RTV Oost. De 33 jarige Tanghe zou volgens de regionale omroep zelfs al een positief gesprek achter de rug hebben met de clubleiding van Heracles Almelo. Het is onbekend of trainer Peter Bosz daarbij ook aanwezig was.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!