Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV wil Robert alleen verkopen


17 december 2005 - PSV lijkt al weer afscheid te gaan nemen van haar Braziliaanse aanvaller Robert. De spits kwam vorig jaar pas over van het Mexicaanse Atlas maar wist tot dusver nog geen basisplaats te verkrijgen. Door de komst van Arouna Kone is hij zelfs overbodig geraakt. Het Spaanse Betis Sevilla, tegenstander van AZ in de UEFA Cup, zou interesse hebben.


Robert kwam in de winterstop van het seizoen 2004/2005 naar PSV. In het afgelopen jaar speelde hij 16 competitieduels voor PSV waarin hij twee maal scoorde. Over het algemeen kwam hij als invaller in het veld. Bij PSV moet Robert zowel Jan Vennegoor of Hesselink als eerste spits Arouna Kone voor zich dulden. Daarnaast staat ook nog eens Gerald Sibon onder contract in Eindhoven.

Betis Sevilla zocht zodoende contact met PSV over een mogelijke transfer. De nummer twintig van de Spaanse Primera Division wilde de speler graag huren met een optie tot koop. PSV zag daar volgens Spaanse media niets in. PSV zou de speler graag direct voor 3 miljoen euro willen verkopen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!