Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sparta en Club Brugge eens over Van Tornhout


19 december 2005 - Club Brugge is het met Sparta Rotterdam eens geworden over een huurovereenkomst van Dieter Van Tornhout. Sparta heeft al lange tijd interesse in de lange aanvaller en hoopt deze dan ook in de tweede helft van het seizoen te kunnen inzetten. Eerder bereikt Club Brugge ook al een akkoord met Zulte Waregem over een mogelijke verhuur. Nu moet Van Tornhout zelf proberen een akkoord te bereiken met een van de clubs.

De 20 jarige Van Tornhout wordt vanwege zijn spel wel eens de 'Belgische Jan Koller' genoemd. De aanvaller is dan ook fysiek sterk. Bij Club Brugge is hij geen vaste waarde en komt hij nauwelijks aan spelen toe. Club Brugge is dan ook van mening dat de speler elders ervaring moet opdoen. Later deze week zal Van Tornhout beslissen over zijn toekomst.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!