Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse aast op Gerald Sibon


19 december 2005 - Vitesse is in de zoektocht naar een opvolger van Matthew Amoah, die in de winterstop zal vertrekken naar Borussia Dortmund, opnieuw uitgekomen bij Gerald Sibon. De aanvaller van PSV wordt al lange tijd in verband gebracht met Vitesse. Volgens VI-hoofdredacteur Johan Derksen zal Vitesse nu opnieuw een poging wagen de speler naar Arnhem te halen.


Sibon is bij PSV eigenlijk overbodig geraakt. De aanvaller heeft zware concurrentie van Jan Vennegoor of Hesselink en Arouna Kone. Daarnaast heeft PSV ook nog de Braziliaanse spits Robert in de gelederen. Sibon werd in de zomer van 2004 voor 750.000 euro overgenomen door PSV van SC Heerenveen. In Eindhoven wist hij nooit een basisplaats te veroveren.

In het programma Voetbal Insite meldde Johan Derksen verder ook nog dat Roda JC in de winterstop Jean-Paul Saeijs zal overnemen van ADO Den Haag. De centrale verdediger, die ook nadrukkelijk in de belangstelling stond van FC Twente, was toe aan een nieuwe uitdaging. Saeijss had nog een contract in Den Haag tot volgend jaar zomer.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!